Service

Wat wij doen

Naast het monteren van onze airco's zijn wij ook in staat deze te onderhouden, vullen en waar nodig te repareren.

Monteren

Repareren

Vullen

Montage

Onze naam zegt het al wij monteren de airco's altijd. Kan er rechtstreeks naar buiten worden geboord via de binnenmuur. Monteren wij de airco tegen de buitenmuur. Heeft u andere wensen, zoals het laten plaatsen van de airco op uw dak? Of zijn uw binnenmuren van beton? Ook dat is voor ons geen probleem. Het is bij ons niet mogelijk om een airco aan te schaffen zonder montage. Zo zorgen we altijd voor een perfect werkende systeem geinstalleerd door gecertificeerde mensen.

Reparatie

Ondanks dat wij het volste vetrouwen hebben in onze systemen is het natuurlijk belangrijk om u te kunnen helpen bij een defect. Misschien is er een storing. Of is het systeem vervuild. Vaak werkt de airco weer na de reiniging ervan. Wanneer dit niet voldoende is kan het noodzakelijk zijn om een eventueel gebrek op te sporen en te repareren. Uiteraard zijn wij in staat dit werk uit te voeren. Wij repareren alleen systemen die bij ons zijn aangeschaft.

Controle en vullen

Tijdens een controle van uw airco worden onder andere de volgende stappen genomen: de filter van de airco wordt gereinigd of vervangen, de buitenunit wordt schoongemaakt en het systeem wordt nagekeken. Bovendien werkt de airco met een vloeistof systeem. Deze vloeistof werkt als koelmiddel. Net als bij de auto moet dit koelmiddel worden bijgevuld. Anders zou de werking van uw systeem afnemen. Ook het bijvullen bij uw airco verzorgen wij tijdens de controle. Heeft u problemen met uw airco? Dan is dit ook een goed moment om dit aan de geven. Wij zorgen er dan voor dat de werking van de airco weer snel geheel naar wens is.